On Some Nonlinear Elliptic Problems with Large Monotonocity in Musielak–Orlicz–Sobolev Spaces
У цiй роботi ми вивчаємо iснування ентропiйного розв’язку деякої нелiнiйної елiптичної проблеми типу Лерея–Лiонса, пов’язану з рiвнянням -div a(x,u, abla u)=f(x)-div F(u) в Ω з умовою великої монотонностi у визначеннi просторiв Мусйелака–Орлича–Соболєва, де права частина f належить L^1(Ω) i F=(F_1,...,F_N ) задовольняє умову F(C^0(R))^N. Mathematical Subject Classification 2010: 35J62, 35J25, number=3, journal=Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, author=Azraibi, Ouidad and Haji, Badr El and Mekkour, Mounir, year=2022, month=Груд, pages=332–349