On Multiply Warped Product Gradient Ricci Soliton - Dutta, Tamalika; Pahan, Sampa; Chen, X.; Bhattacharyya, Arindam (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2023)
Метою роботи є вивчення градiєнтного солiтону Рiччi, що є множинно викривленим добутком. Ми доводимо, що коли многовид є повним, то тодi потенцiальна функцiя залежить лише вiд бази, а шар повинен бути енштейновим многовидом. Також ми наводимо необхiднi та достатнi умови для побудови градiєнтного солiтону Рiччi, що є множинно викривленим добутком. Mathematical Subject Classification 2020: 53C24, 53C25, 53C21