The Maximal Operator on the Amalgam Space - Baisón, Antonio L.; Bueno-Contreras, Jorge; Cruz, Victor A. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2023)
Ми доводимо обмеженість максимального оператора Харді-Літтлвуда на амальгамних просторах $(L^p,\ell^q)(\mathbb{R}^n)$. Як наслідок, одержуємо обмеженість комутаторів на цих просторах. Mathematical Subject Classification 2020: 42B25, 43A15, 47B47