On Circular Tractrices in R3 - Gorkavyy, V.; Sirosh, A. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2023)
Досліджуються властивості циркулярних аналогів трактрис і псевдосфер в $R^3$. Mathematical Subject Classification 2020: 53A04, 53A07