Inscribed and Circumscribed Radius of κ-Convex Hypersurfaces in Hadamard Manifolds - Borisenko, Alexander; Miquel, Vicente (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2024)
Нехай $P$ є опуклим багатокутником на поверхні Адамара $M$ з кривиною $K$, яка задовольняє нерівності $-k_2^2 \ge K \ge -k_1^2$. Доведено оцінку зверху радіусу описаного кола $P$ через оцінку знизу кривини $P$ в його вершинах. Mathematical Subject Classification 2020: 52A40