Fourier Uniqueness and Non-Uniqueness Pairs - Kulikov, Aleksei; Nazarov, Fedor; Sodin, Mikhail (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2025)
Мотивовані недавніми роботами Радченка і В'язовської, а також Рамоса і Соузи, ми знаходимо умови на пари дискретних множин на дійсній осі достатні для єдиності цих пар для перетворення Фур’є. Ці умови близькі одна до одної. Результат про єдиність може бути посилений до інтерполяційної формули, яка в свою чергу дає багато прикладів дискретних мір з дискретним перетворенням Фур’є. Mathematical Subject Classification 2020: 42A99