Exploring the Properties of f-Harmonic Vector Fields - Latti, Fethi; Djaa, Nour Elhouda; Gezer, Aydin (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2025)
У цій статті ми ставимо за мету дослідити специфічні характеристики $f\text{-}$гармонічних векторних полів. По-перше, ми досліджуємо властивості $f\text{-}$гармонічного векторного поля Кіллінга, коли воно діє як $f\text{-}$гармонічне відображення між рімановим многовидом, позначеним як $(M, g)$, та його дотичним пучком $(T M, g_S)$, який має метрику Сасакі. Ми наголошуємо на тому, що $(M, g)$ має вигляд або айнштайнівського многовиду, або просторової форми. По-друге, ми досліджуємо властивості $f\text{-}$гармонічного векторного поля між рімановим многовидом $(M, g)$ та його дотичним пучком $T M$, який має або деформовану метрику Сасакі $g_{DS}$, або метрику Муса-Сасакі $g_{SF}$. Насамкінець ми завершуємо статтю розглядом прикладів $f\text{-}$гармонічних векторних полів у контексті групи Гайзенберґа. Mathematical Subject Classification 2020: 53C05, 53C07, 58E20