Existence of a Renormalized Solution for a Class of Parabolic Problems - El Fatry, Mohammed; Mekkour, Mounir; Akdim, Youssef (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2025)
У цій статті ми доводимо існування ренормалізованого розв'язку для нелінійного виродженого параболічного рівняння $\frac{\partial b(u)}{\partial t}-div(A(t,x,u)Du)=f,$ де матриця $A\left( t,x,s\right) =\left(a_{ij}(t,x,s)\right)_{1≤ i≤ N \atop 1≤ j≤ N}$ не контролюється за $u$, $f\in L^{1}(Q) $, а $b$ є строго зростальною $C^{1}$-функцією. Mathematical Subject Classification 2020: 47A15, 46A32