On the Conditions of Total Resonance of Liouville Type Hamiltonian Systems with n Degrees of Freedom - Lisitsa, V. T. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2010)
Вивчаються цілком сингулярні динамічні системи ліувіллевого типу. Траєкторії руху таких систем є замкненими лініями, якщо тори Ліувілля компактні. Виведено умови, за яких динамічна система типу Ліувілля є сильно сингулярною. Умови виписуються у вигляді системи інтегральних рівнянь. Доведено, що отримана система є розв’язуваною. Mathematics Subject Classification: 70H06, 53B21.