Characterization of Hyperbolic Cylinders in a Lorentzian Space Form - Shu, Shichang; Han, Annie Yi (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2012)
Надано характеризацію $n$-вимірних ($n ≥ 3$) гіперболічних циліндрів у лоренцевій просторовій формі. Показано, що гіперболічні циліндри є єдиними повними просторово-подібними гіперповерхнями в $(n+1)$-мірній лоренцевій просторовій формі $M_1^{n+1}(c)$ з ненульовою постійною середньою кривиною $H$, у яких дві відмінні головні кривини $λ$ і $μ$ задовольняють $\inf(λ-μ)^2>0$ при $c\le 0$ або $\inf(λ-μ)^2>0$, $H^2\ge c$, при $c>0$, де $λ$ має кратність $n-1$, а $μ$ — кратність $1$, і $λ<μ$. Mathematics Subject Classification: 53А10, 53C42.