On the Boundary Value Problem with the Operator in Boundary Conditions for the Operator-Differential Equation of Second Order with Discontinuous Coeficients - Mirzoev, S. S.; Aliev, A. R.; Rustamova, L. A. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2013)
Знайдено достатні умови регулярної розв'язності крайової задачі еліптичного операторно-диференціального рівняння другого порядку, що розглядається на позитивній півосі. Відзначено, що головна частина рівняння містить розривний коефіцієнт, а в крайовії умові залучено лінійний оператор. Mathematics Subject Classification: 34B40, 35J25, 47D03.