The System of Kaup Equations with a Self-Consistent Source in the Class of Periodic Functions - Cabada, A.; Yakhshimuratov, A. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2013)
Метод оберненої спектральної задачі застосовується для інтегрування системи рівнянь Каупа із самоузгодженим джерелом у класі періодичних функцій. Mathematics Subject Classification: 39A70, 37K15, 37K60, 35Q53.