Inverse Scattering Problem for One-Dimensional Schrödinger Equation with Discontinuity Conditions - Huseynov, H. M.; Osmanli, J. A. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2013)
Розглянуто прямі й обернені задачі розсіювання для звичайного диференціального рівняння другого порядку на всій осі з умовами розриву в деякій точці. Mathematics Subject Classification: 34L05, 34L20, 34L25.