On the Perturbation of Self-Adjoint Operators with Absolutely Continuous Spectrum - Syrovatsky, A. N. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2013)
Вивчено випадок збурення лінійного самоспряженого оператора з абсолютно безперервним спектром, а також розв’язано обернену задачу знаходження збурення за заданим спектром. Mathematics Subject Classification: 42A70.