Surfaces Given with the Monge Patch in E4 - Bulca, B.; Arslan, K. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2013)
Розглянуто поверхні в чотиривимірному евклідовому просторі, задані в представленні Монжа z = f(u, v), w = g(u, v), та вивчено їх властивості кривизни. Також наведено деякі приклади цих поверхонь, що вперше були визначені Ю.А. Аміновим. Нарешті, доведено, що кожна поверхня Амінова є нетривіальною поверхнею Чена. Mathematics Subject Classification: 53C40, 53C42.