Lie Invariant Shape Operator for Real Hypersurfaces in Complex Two-Plane Grassmannians II - Jeong, I.; Pak, E.; Suh, Y. J. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2013)
Введено нове поняття $\mathfrak{D}^\bot$ -інваріантності відносно узагальненої зв’язності Танаки-Вебстера для гіперповерхні $M$ в $G_2(\mathbb{C}^{m+2})$ та надано класифікацію гіперповерхонь Хопфа в $G_2(\mathbb{C}^{m+2})$, чий оператор Вейнгартена є $\mathfrak{D}^\bot$-інваріантним в сенсі Танаки-Вебстера. Mathematics Subject Classification: 53C40, 53C15.