Analogs of Generalized Resolvents for Relations Generated by a Pair of Differential Operator Expressions One of which Depends on Spectral Parameter in Nonlinear Manner - Khrabustovskyi, V. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2013)
Для відношень, які породжені парою диференціальних операторних виразів, один з яких залежить від спектрального параметра неванлінівським чином, побудовано аналоги узагальнених резольвент, які є інтегро-дифереціальними операторами. Mathematics Subject Classification: 34B05, 34B07, 34L10.