Local Minimizers of the Magnetic Ginzburg-Landau Functional with S1-valued Order Parameter on the Boundary - Rybalko, V. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2014)
У роботі [L. Berlyand and V. Rybalko, Solution with Vortices of a Semi-Stiff Boundary Value Problem for the Ginzburg-Landau Equation, J. Eur. Math. Soc. 12 (2010), 1497-1531] було показано, що у двозв'язних областях існують локальні мінімізанти спрощеного функціоналу Гінзбурга-Ландау, які мають модуль один і задані степені відображення на межі, на відміну від глобальних мінімізантів, які зазвичай не існують. Результати та методи згаданої вище статті узагальнюються на випадок "магнітного" функціоналу Гінзбурга-Ландау. Mathematics Subject Classification: 35A01, 35J20, 35Q56.