Global Weak Solutions of the Navier-Stokes/Fokker-Planck/Poisson Linked Equations - Anoshchenko, O.; Iegorov, S.; Khruslov, E. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2014)
Розглядається початково-крайова задача для системи зв’язних рівнянь Нав’є-Стокса/ Фоккера-Планка/ Пуассона, яка описує течію в’язкої нестисливої рідини з високодисперсною домішкою твердих заряджених частинок, які знаходяться під дією випадкових впливів, обумовлених тепловим рухом молекул рідини. Доведено існування слабких глобальних розв’язків цієї задачі та вивчено їх властивості. Mathematics Subject Classification: 35A01, 35Q30, 35Q84.