Subdiagrams of Bratteli Diagrams Supporting Finite Invariant Measures - Bezuglyi, S.; Karpel, O.; Kwiatkowski, J. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2015)
Вивчаються скінченні міри на діаграмах Браттелі, інваріантні відносно хвостового відношення еквівалентності. Серед доведених результатів, що стосуються скінченності розширення міри, надано характеристику тим вершинам діаграми Браттелі, які відносяться до носія ергодичної скінченної інваріантної міри. Mathematics Subject Classification: 37A05, 37B05, 28D05, 28C15.