Various Types of Convergence of Sequences of Subharmonic Functions - Quynh, Nguyen Van (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2015)
Нехай $v_n(x)$ — послідовність субгармонічних функцій в області $G$. Вивчено умови, за яких зі збіжності послідовності $v_n(x)$ як послідовності узагальнених функцій випливає її збіжність у просторах Лебега $L_p(γ)$. Найбільш близькі до наших результати було отримано раніше в роботах Хермандера, а також Гришина і Шуігі. У роботі Хермандера досліджено випадок, коли $γ$ — деяке обмеження $m$-мірної міри Лебега, а в роботі Гришина і Шуігі розглянуто випадок $m = 2$. У статті розглянуто випадок $m>2$ і загальної міри $γ$. Mathematics Subject Classification: 31A05, 30D30.