Generic Symmetries of the Laurent Extension of Quantum Plane - Sinel’shchikov, S. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2015)
Побудовано список структур $U_q(\mathfrak{sl}_2)$–модульної алгебри загального положення на алгебрі поліномів Лорана над квантовою площиною, яка містить незчисленну кількість класів ізоморфізму. Пред’явлено повний список подібних структур, у яких дія картанівської твірної квантової універсальної обгортуючої $U_q(\mathfrak{sl}_2)$ не зводиться до множення $x$ і $y$ (твірних квантової площини) на константи. Mathematics Subject Classification: 81R50, 17B37.