Solutions of Nonlinear Schrödinger Equation with Two Potential Wells in Linear/Nonlinear Media - Gerasimchuk, V. S.; Gerasimchuk, I. V.; Dranik, N. I. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2016)
В рамках нелiнiйного рiвняння Шредiнгера аналiтично дослiджено нелiнiйнi локалiзованi стани в системi з двома потенцiальними ямами в умовах лiнiйного i нелiнiйного середовищ в ямах, а також їх лiнiйного та нелiнiйного оточення. Знайдено й дослiджено всi можливi розв'язки в такiй системi, також одержано частотнi залежностi амплiтуд поля для всiх типiв можливих стацiонарних локалiзованих станiв. Mathematics Subject Classification: 35Q55, 37K10.