New Method of Solvability of a Three-dimensional Laplace Equation with Nonlocal Boundary Conditions - Mustafayeva, Y. Y.; Aliyev, N. A. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2016)
Вивчено розв'язки крайової задачi з нелокальними граничними умовами для тривимiрного рiвняння Лапласа. Тут граничнi умови є найбiльш поширеними i лiнiйними. Вiдзначимо, що сингулярнi iнтеграли, що входять до необхiдних умов, є багатовимiрними. Таким чином, регуляризацiя цих особливостей незрiвнянно складнiша за регуляризацiю одновимiрних сингулярних iнтегралiв. Пiсля регуляризацiї сингулярностей доведено фредгольмовiсть поставленої задачi. Mathematical Subject Classification: 35J05, 35J40.