On Compact Super Quasi-Einstein Warped Product with Nonpositive Scalar Curvature - Pahan, Sampa; Pal, Buddhadev; Bhattacharyya, Arindam (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2017)
У цiй замiтцi розглядаються супер-квазi-ейнштейнові викривленi добутки. Встановлено, що коли M є супер-квазi-ейнштейновим викривленим добутком з недодатною скалярною кривиною i компактною базою, то тодi M – це прямий рімановий добуток. Наведено приклад супер-квазi-ейнштейнового простору-часу. В останньому роздiлi на ньому визначено викривлений добуток. Mathematics Subject Classification: 35K55, 35K65.