Ricci Solitons on Lorentzian Four-Dimensional Generalized Symmetric Spaces - Bouharis, Amel; Djebbar, Bachir (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2018)
Доведено iснування нетривiальних (тобто, неейнштейнiвських) солiтонiв Рiччi на чотиривимiрних лоренцевих узагальнених симетричних просторах. Бiльш того, показано, що тiльки стiйкi солiтони Рiччi можуть бути градiєнтними. Mathematical Subject Classification: 53C20, 53C21.