On Spectral Properties of the L Operator in the Lax Pair of the sine-Gordon Equation - Kappeler, Thomas; Widmer, Yannick (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2018)
Ми аналізуємо періодичний спектр оператора $L$ у парі Лакса рівняння sine-Гордона в термінах регулярності потенціалу. Mathematics Subject Classification: 37K10, 35Q55.