Asymptotic Properties of Integrals of Quotients when the Numerator Oscillates and the Denominator Degenerates - Kuksin, Sergei (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2018)
Ми вивчаємо асимптотичне поводженняпри $ u→0$ інтегралів в${ \mathbb{R} }^{2d}=\{(x,y)\}$ від виразів вигляду$F(x,y) \cos(λ x· y) \big/ \big( (x· y)^2+ u^2\big)$, де$λ\ge 0$ і $F$ досить швидко спадає на нескінченності. Подібні інтеграли виникають в теорії хвильової турбулентності. Mathematics Subject Classification: 34E05, 34E10.