The Maximal "Kinematical" Invariance Group for an Arbitrary Potential Revised - Nikitin, A. G. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2018)
Переглянуто групову класифікацію одночастинкового рівняння Шредінгера з довільним потенціалом (C.P. Boyer, Helv. Phys. Acta 47 (1974), p. 450). Представлено виправлений перелік нееквівалентних потенціалів та відповідних симетрій разом з точною ідентифікацією алгебр симетрій та допустимих перетворень еквівалентності. Mathematics Subject Classification: 34L15, 34L20, 35R10.