Invariant Subspaces on KPC-Hypergroups - Székelyhidi, László; Tabatabaie, Seyyed Mohammad (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2019)
У даній роботі ми вивчаємо простори функцій інваріантних відносно зсувів і спектральний аналіз на KPC-гіпергрупах та описуємо відповідність між ідеалами в алгебрі мір з компактними носіями і многовидами неперервних функцій на КРС-гіпергрупі. Mathematics Subject Classification: 43A62, 43A45, 39A70.