Tubular Surfaces with Galilean Darboux Frame in G3 - Yoon, Dae Won; Yüzbaşı, Zühal Küçükarslan (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2019)
Суть цього дослідження полягає у вивченні нового підходу до визначення трубчастих поверхонь з галілеєвим репером Дарбу у тривимірному просторі Галілея. Отримано також гаусову та середню кривизни і виведено параметризацію для спеціальної кривої, що лежить на трубчастих поверхнях з галілеєвим репером Дарбу. Mathematics Subject Classification: 53A35, 53Z05.