Frames in Quaternionic Hilbert Spaces - Sharma, Sumit Kumar; Goel, Shashank (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2019)
У статті представлено та вивчено фрейми в сепарабельних кватерніонних гільбертових просторах. Надано результати щодоіснування фреймів у кватерніонних гільбертових просторах та представлено характеризацію фреймів у кватерніонних гільбертових просторах в термінах оператора фрейма. Нарешті, одержанорезультат щодо збурення типу Пелі-Вінера для фреймів у кватерніонному просторі Гільберта. Mathematics Subject Classification: 42C15, 42A38.