A Study Concerning Berger Type Deformed Sasaki Metric on the Tangent Bundle - Altunbas, Murat; Simsek, Ramazan; Gezer, Aydın (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2019)
Нехай $TM$ буде дотичним розшаруванням майже анти-пара-ермітового многовиду, наділеного метрикою Сасакі, деформованою за типом Берже $g_{BS}$. У цій роботі ми спочатку одержуємо зв'язність Леві-Чивіти цієї метрики та досліджуємо геодезичні лінії на $TM$. Потім ми будуємо майже анти-пара-ермітові стуктури на $TM$ і знаходимо умови, за яких ці структури є анти-пара-келеровими та квазі-анти-пара-келеровими. Нарешті ми описуємо деякі властивості ріманової кривини $(TM,g_{BS})$. Mathematics Subject Classification: 53C07, 53C55, 53C22.