Toeplitz Operators with Radial Symbols on Bergman Space and Schatten-von Neumann Classes - Bendaoud, Z.; Kupin, S.; Toumache, K.; Touré, B.; Zarouf, R. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2020)
У цій роботі ми вивчаємо спектральні властивості операторів Тепліца з (квазі)радіальними символами на просторі Бергмана. Точніше, проблема, яка нас цікавить, полягає в тому, щоб зрозуміти коли даний оператор Теплиця належить класу Шаттена-фон Ноймана. Для розвинення цього напряму використано методи теорії апроксимації (тобто поліноми Лежандра). Mathematics Subject Classification: 47B35, 30H20, 42C10.