A Nonsingular Action of the Full Symmetric Group Admits an Equivalent Invariant Measure - Nessonov, Nikolay (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2020)
Позначимо через $\overline{\mathfrak{S}}_∞$ множину всіх бієкцій натуральних чисел. Розглянемо дію $\overline{\mathfrak{S}}_∞$ на вимірному просторі $\left( X,\mathfrak{M},μ \right)$, де $μ$ є $\overline{\mathfrak{S}}_∞$ - квазиінваріантна міра. Ми доводимо існування $\overline{\mathfrak{S}}_∞$ - інваріантної міри, яка еквівалентна мірі $μ$. Mathematics Subject Classification: 37A40, 22A25, 22F10.