Ricci Solitons and Certain Related Metrics on Almost Co-Kaehler Manifolds - Naik, Devaraja Mallesha; Venkatesha, V.; Kumara, H. Aruna (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2020)
У статті вивчаються солітони Річчі та узагальнена $m$-квазі-ейнштейнова метрика на майже ко-келеровому многовиду $M$, що задовольняє нуль-умову. Спочатку ми розглядаємо не ко-келерову $(κ, μ)$-майже ко-келерову метрику як солітон Річчі і доводимо, що солітон розширюється з $λ=-2nκ$, а векторне поле солітона $X$ залишає структурні тензори $η,ξ$ and $φ$ інваріантними. Даний результат узагальнює Теорему 5.1 з [32]. Побудовано приклад існування солітона Річчі на $M$. Наприкінці ми доводимо що, якщо $M$ це узагальнений $(κ, μ)$-майже ко-келеровий многовид розмірності більшої за 3, такий що $h eq 0$, то тоді метрика $M$ не може бути узагальненою $m$-квазі-ейнштейнновою метрикою, і це включає результат нещодавно отриманий Вангом [37, Theorem 4.1] як окремий випадок. Mathematics Subject Classification: 53C25, 53C15, 53D15