Remarks on Screen Integrable Null Hypersurfaces in Lorentzian Manifolds - Ssekajja, Samuel (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2020)
У статті показано, що геометрія скрін-інтегровної ізотропної гіперповерхні може породжуватися ізометричним зануренням шару її скрін-розшарування в обхопний простір. Ми доводимо, за певних геометричних умов, що такі занурення містяться в псевдо-евклідових сферах або гіперболічних просторах, при цьому вихідні ізотропні гіперповерхні обов’язково є омбілічними та скрін-цілком омбілічними. За необхідності наведено приклади, що ілюструють основні ідеї. Mathematics Subject Classification: 53C25, 53C40, 53C50