Unitary Extension Principle for Nonuniform Wavelet Frames in L2(ℝ) - Malhotra, Hari Krishan; Vashisht, Lalit Kumar (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2021)
Фрейми Парсеваля привернули увагу інженерів іфізиків завдяки їх потенційному застосуванню в обробці сигналів.У цій роботі ми вивчаємо побудову неоднорідних вейвлет-фреймівПарсеваля для простору Лебега $ L^2 (\mathbb {R}) $, девідповідна множина зсувів не обов'язково має бути групою. Основнамета даної роботи – довести принцип унітарного розширення (ПУP)та принцип косого розширення (ПКР) для побудови мультигенерованихнеоднорідних вейвлет-фреймів Парсеваля для $ L^2 (\mathbb{R}) $. Також наведено деякі приклади, що ілюструють результати. Mathematics Subject Classification: 42C40; 42C15; 42C30; 42C05