Conformal Geometry of Semi-Direct Extensions of the Heisenberg Group - Calvaruso, Giovanni; Zaeim, Amirhesam (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2021)
Ми розглядаємо загальне напiвпряме розширення $G_S=H$ ⋊ $_S \mathbb R$ гейзенбергової групи Лі $H$ за означенням, даним в [10], по довiльнiй $S \in \mathfrak{sp}(1,\mathbb R)$ споряджене сiм’єю лiво-iнварiантних метрик $g_a$ $(a^2 eq 1)$. Ця побудова є природнiм узагальненням осциляторної групи. Ми повнiстю визначаємо конформно-ейнштейновi приклади. Mathematics Subject Classification: 53C20, 53C50, 53C44