Berezin Transforms Attached to Landau Levels on the Complex Projective Space Pn(ℂ) - Demni, Nizar; Mouayn, Zouhaïr; Yaqine, Houda (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2021)
Ми будуємо когерентнi стани для кожного власного простору магнiтного лапласiана в комплексному проєктивному n-просторi для того, щоб застосувати метод квантизацiї-деквантизацiї. Це дозволяє визначити перетворення Березiна для цих просторiв. Потiм ми встановлюємо формулу для цього перетворення як функцiю вiд лапласiана Фубiнi–Штудi в замкненiй формi, яка мiстить кiнцеву функцiю Кампе де Ферiє. Для найнижчого сферичного рiвня Ландау на рiмановiй сферi одержана формула зводиться до формули одержаної самим Березiним. Mathematics Subject Classification: 81Q10, 47G10, 58C40, 46E22