Uq (sl2)-Symmetries of the Quantum Disc: a Complete List - Sinel’shchikov, Sergey D. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2021)
У роботi наведено класифiкацiю $U_q(\mathfrak{sl}_2)$-симетрiй на квантовому диску. Запроваджено головний iнварiант цiєї класифiкацiї - градуювальний стрибок. Виявляється за зазначених умов градуювальний стрибок може набувати лише три значення: 0, 1, −1. Mathematics Subject Classification: 81R50, 17B37