General Decay Result for a Weakly Damped Thermo-Viscoelastic System with Second Sound - Boudiaf, Amel; Drabla, Salah (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2022)
У статті розглядається $n$-вимірна термов'язкопружна система з другим звуком зі слабким демпфуванням тертя. Використовуючи деякі властивості опуклихфункцій, встановлено явний та загальний результат згасання. Наш результат одержано без будь яких обмежувальних припущень щодо зростання демпфування тертя. Mathematics Subject Classification: 35B37, 35L55, 74D05, 93D15, 93D20