A Weak Solution to the Complex Hessian Equation Associated to an m-Positive Closed Current - Hbil, Jawhar; Zaway, Mohamed (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2022)
Метою даної статті є вивчення існування розв'язку комплексногорівняння гессіана, пов'язаного з $m$-позитивним замкнутим потоком $T$. Даємо достатню умову на $T$ і міру $μ$, так що рівняння $T\wedgeβ^{n-m}\wedge (dd^c .)^{m-p}=μ$ має розв'язок на множині $m$-субгармонічних функцій. Для цього встановлюємо зв'язок між збіжністю відносно $cap_{m,T}$ послідовності $m$-субгармонічних функцій та слабкою збіжністю асоційованої гессіанової міри. Mathematics Subject Classification: 32U40; 32U05; 32U20