On a Characterization of Frames for Operators in Quaternionic Hilbert Spaces - Charfi, Salma; Ellouz, Hanen (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2022)
У цiй роботi ми вводимо поняття атомарних систем для операторiв i K-фреймiв у сепарабельних кватернiонних гiльбертових просторах. Цi поняття призводять до узагальнення фреймiв, якi було нещодавно вивчено в [18], i дозволяють нам реконструювати елементи з образа лiнiйного i обмеженого оператора в кватернiонному гiльбертовому просторi. Mathematical Subject Classification 2010: 42C15, 41A58