Multidimensional Submanifolds with Metric of Revolution in Hyperbolic Space - Sukhorebska, Darya (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2022)
У роботi розглянуто структуру пiдмноговидiв малої ковимiрностi з iндукованою метрикою обертання у просторi Лобачевського. Знайдено умову на зовнiшнi властивостi таких пiдмноговидiв, за яких пiдмноговид є пiдмноговидом обертання. Ця стаття є узагальненням результатiв, одержаних для пiдмноговидiв евклiдового простору. Mathematical Subject Classification 2010: 53B25