On Some Nonlinear Elliptic Problems with Large Monotonocity in Musielak–Orlicz–Sobolev Spaces - Azraibi, Ouidad; Haji, Badr El; Mekkour, Mounir (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2022)
У цiй роботi ми вивчаємо iснування ентропiйного розв’язку деякої нелiнiйної елiптичної проблеми типу Лерея–Лiонса, пов’язану з рiвнянням $-\mathop{div} a(x,u, abla u)=f(x)-\mathop{div} F(u)$ в $Ω$ з умовою великої монотонностi у визначеннi просторiв Мусйелака–Орлича–Соболєва, де права частина $f$ належить $L^1(Ω)$ i $F=(F_1,...,F_N )$ задовольняє умову $F\in(C^0(\mathbb{R}))^N$. Mathematical Subject Classification 2010: 35J62, 35J25