Existence Study of Solutions for a System of n Nonlinear Fractional Differential Equations with Integral Conditions - Basti, Bilal; Arioua, Yacine (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2022)
У цiй роботi обговорено i дослiджено iснування i єдинiсть розв’язкiв для нового класу систем n нелiнiйних диференцiальних рiвнянь з дробовими похiдними та їх основнi властивостi, використовуючи дробову похiдну Катуґамроли з n iнтегральними умовами. Для досягнення бажаної мети застосовано теореми Шаудера i Банаха про нерухому точку та нелiнiйну альтернативу типу Лере–Шаудера. Для того, щоб продемонструвати кориснiсть наших основних результатiв, у роботi надано декiлька прикладiв. Mathematical Subject Classification 2010: 26A33, 34A08, 34A12, 34A34