Uniform Regularity of the Magnetic Bénard Problem in a Bounded Domain - Lu, Shengqi; Chen, Miaochao (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2022)
У цiй роботi ми доводимо однорiдну регулярнiсть магнiтної проблеми Бернарда в обмеженiй областi. Mathematical Subject Classification 2010: 35Q30, 35Q35, 76D03