Lie Groups of Dimension Four and Almost Hypercomplex Manifolds with Hermitian–Norden Metrics - Manev, Hristo (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2022)
У цiй роботi вивчено майже гiперкомплекснi многовиди з ермiтовими метриками Нордена найменшої розмiрностi. Зазначенi многовиди побудовано на чотиривимiрних групах Лi. Установлено зв’язок мiж класами класифiкацiї нерозкладних чотиривимiрних дiйсних алгебр Лi i класифiкацiї многовидiв, що дослiджуються. У рамках зазначеної класифiкацiї алгебр Лi вивчено основнi геометричнi характеристики побудованих многовидiв. Mathematical Subject Classification 2010: 53C15, 53C50, 22E60, 22E15, 53C55